Falafel Bejrut – zaserwuje aromatyczne kanapki z falafelem, otulone w chlebek pita, z marynowaną rzepą, ziołami i sosem sezamowym, przeniesie Was prosto na uliczki Bejrutu!
DZIKI KAROL – jest małym producentem rzemieślniczej żywności, kupicie u niego wyłącznie wekowane słoiki, z ciekawymi, wyjątkowymi smakami i przepisami z kuchni świata. Wszystko produkuje ręcznie, tak jak dla samego siebie. Sosy, dżemy, dodatki jakie mało kto widział
Arboretum Bolestraszyce – przetwory z derenia jadalnego to coś, czego nie można przegapić! Dżemy, galaretki, soki, a nawet tradycyjny podkarpacki dereń kiszony – próbowaliście kiedy? Nie? To koniecznie skosztujcie tych owocowych przysmaków na Festiwalu.
Pasieka Kobyłka – Nie zabraknie MIODÓW – dla fanów słodkości! Naturalne miody o różnych smakach, prosto od pszczelarza, który zna się na swojej pracy jak nikt inny. Nie tylko zdrowo, ale i pysznie!